SERBUK DEBUNGA KURMA, HARGA PROMOSI HANYA RM 36 SEKOTAKKhasiat Serbuk Debunga Kurma


Digunakan untuk merawat ketidaksuburan di kalangan lelaki & wanita. Mampu merangsang dan meningkat tenaga seksual untuk hubungan suami isteri. Masyarakat Arab mencampurkan Serbuk Debunga Kurma dengan Madu di makan secara harian untuk memudahkan hamil dan mendapat zuriat. Kini, kami menjual dengan harga mampu milik bagi rakyat Malaysia iaitu RM 36 sekotak (20 gram). Harga termasuk pos laju. Pemborong yang mempunyai kiosk herba atau kedai kesihatan dialu-alukan untuk menjadi pengedar di seluruh Malaysia. Hubungi 013 984 6450 untuk makluman lanjut.

CARA MAKAN SERBUK DEBUNGA KURMA, KLIK DI SINI!!

INGIN BELI BUAH ZURIAT? KLIK DISINI

Tuesday, 13 September 2011

Masyarakat Arab percaya Serbuk Debunga Kurma mampu merawat ketidaksuburan

Artikel ini diambil dari http://herbazuriat.blogspot.com

Salam buat semua,

Untuk makluman semua, kami sudah tidak lagi menjual Buah Zuriat. Buat masa ini, kami hanya menjual Serbuk Debunga Kurma. Actually, SERBUK DEBUNGA KURMA atau dalam Bahasa Inggeris disebut 'Palm Pollen Powder' atau 'Dates Pollen Powder' ini lebih glamour atau lebih popular di kalangan orang Arab dalam merawat infertility atau ketidaksuburan berbanding Buah Zuriat atau Doum. Malahan, orang Arab juga percaya yang serbuk debunga kurma ini dapat meningkatkan tenaga seksual atau tenaga batin untuk hubungan suami isteri. Sebab itu, kalau kita ke pasar-pasar yang berdekatan kebun kurma, kita akan dapati ramai pak-pak Arab menjual Debunga Kurma ini. Lihat saja gambar-gambar dibawah:-

Kepercayaan masyarakat Arab ini sebenarnya bukan omong-omongan kosong, malahan kajian beberapa penyelidik universiti mendapat Serbuk Debunga Kurma ini memang mampu merawat ketidaksuburan dan infertility dengan izin Allah. Biasanya, Serbuk Debunga Kurma ini dicampur dengan madu sebelum dimakan. Untuk mereka yang pernah memakan Serbuk Debunga Kurma, pasti akan merasakan bahawa bau Serbuk Debunga Kurma ini seperti air mani lelaki. Itu lah keunikan Serbuk Debunga Kurma. Selalunya masyarakat Malaysia hanya membeli Serbuk Debunga Kurma ini di Mekah atau Madinah sewaktu mengerjakan haji atau umrah. Namun, kini blog kami menjual sekotak Serbuk Debunga Kurma dengan harga RM38 termasuk pos. Sila hubungi atau sms 019-912 6450 untuk order serbuk tersebut.


Bersusun-susun Debunga Kurma di jual di tepi-tepi jalan

Kelihatan Debunga Kurma di jual di tepi jalan

1 comment:

 1. INGIN PETIK DAN MAKAN BUAH KURMA SEGAR DARI POKOK...???
  INGIN MENGAMALKAN SUNNAH NABI...???
  JOM TANAM POKOK KURMA DI KEBUN ATAU DI LAMAN RUMAH ANDA...!!!
  80% POKOK YANG DITANAM DARIPADA BIJI KURMA TIDAK AKAN
  BERBUAH DAN JIKA BERBUAH ITU PUN SETELAH LEBIH 10 TAHUN DITANAM...!!!
  TETAPI DENGAN ANAK POKOK KURMA KLON YANG MENGGUNAKAN TEKNOLOGI
  PERTANIAN DARI CHIANG MAI (THAILAND) INI 80% POKOK AKAN
  MENGHASILKAN BUAH PADA TAHUN KE 3 SEHINGGA KE 100 TAHUN...!!!
  HARGA BERMULA DARI RM200.00 SEPOKOK (MENGIKUT SAIZ)
  TEL ATAU WHATSAPP: 013 2071229 ATAU 012 7606921 (KLUANG/JOHOR)

  ReplyDelete